Stäng
Handla lampor på nätet - alltid fri frakt vid order över 500:- hos trivselljus.se

Köp- och leveransvillkor

Orderbekräftelse
Vi bekräftar att vi mottagit din beställning via e-post. Om du inte fått något kvitto så ber vi dig att höra av dig till oss på kontakt@trivselljus.se eller via tfn 0250-100 77.

Priser
Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vi levererar fraktfritt inom Sverige vid köp över 500:- annars debiteras en frakt på 59:- Ljuskällor ingår ej om inte annat anges på respektive produkt.

Betalningssätt
Du kan betala med betalkort eller kreditkort. Vi tar inte ut några kortavgifter. Du kan även välja att handla mot 14 dagars faktura, räntefritt!. Vid fakturering skickas fakturan via e-post från Klarna. När du får din första faktura så kan du välja att delbetala på t ex 12 månader. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Ångerrätt/Öppet köp
Du har alltid 30 dagars bytes- och returrätt från det att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka varorna, kontakta oss på kontakt@trivselljus.se Vi betalar tillbaka det du erlagt för varorna (gäller ej frakten). Varorna skall returneras oanvända i originalförpackning med ett ytteremballage. Lägg även med följesedeln.

Leveranssätt
Leveranstid är normalt 2-7 vardagar. Varorna skickas med DHL till ditt närmaste utlämningsställe och aviseras med ett sms.

Ej utlöst försändelse
Vi debiterar en kostnad på 250 kr för de kostnader som åsamkats oss - fraktavgifter samt administration - om du inte löser ut det beställda paketet.

Leveranstrygghet
Vi bevakar att du får beställda varor. Tar någon produkt tillfälligt slut eller är försenad så meddelar vi Er. Varan skickas till dig så snart den åter är i lager om du inte avbeställer den.

Transportskador
Om du vid mottagandet upptäcker att en produkt är skadad, så skall du genast meddela oss om detta via kontakt@trivselljus.se eller via tfn 0250-100 77. Ny produkt kommer att skickas till dig så snart vi erhållit den skadade i retur.

Reklamation
Om en produkt är felaktig eller felexpedierad, skicka tillbaka den till oss. Vi ersätter dig för fraktkostnaden. Om reklamationen avser en använd produkt måste du alltid kontakta vår kundservice på kontakt@trivselljus.se eller via tfn 0250-100 77.

Allmänna villkor
Du måste ha fyllt 18 år för att handla i vår webshop. När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra leveransvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är trivselljus.se egendom tills vi erhållit full betalning. Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas. Trivselljus förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Reservationer
Trivselljus reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Trivselljus förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Force Majeure
Trivselljus är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighetsåtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Lagen om distanshandel
Trivselljus följer lagen om distanshandel. Läs mer här.

Tvist
Vid eventuell tvist kommer trivselljus att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Företagsuppgifter
Trivselljus Kyrkogatan 11, 792 30 Mora Telefon: 0250-100 77
e-post: kontakt@trivselljus.se  Org.nr: 556331-7360

Öppettider
Webbutiken är öppen dygnet runt och kundtjänst helgfria vardagar mellan 12.00 -16,00 samt lördagar mellan 12.00 - 13.30

 

Standardvy | Byt till Mobil vy